Mihai Morar, cum a reușit să dea jos 15 kg, într-un timp scurt! Sfaturile prezentatorului

(Last Updated On: May 6, 2018)

Mihai Morar a reușit să slăbească 15 kilograme în doar câteva luni. Vedeta a declarat și care a fost cheia succesului.

Acesta a spus ce mănâncă acum pentru a-și menține silueta la care a avut ceva de lucrat, potrivit libertatea.ro

Am un regim alimentar echilibrat. Mănânc de toate: carne, carbohidrați, legume. Părerea mea este că dietele nu ar trebui să fie ținute din cărți, deoarcele programul fiecărei persoane diferă.

De exemplu, seara am arderile mai mari pentru că termin programul de lucru la ora 22. Așa că mai mănânc câte ceva, cum ar fi brânză sau mere”, a spus Mihai Morar.

Și-a făcut implant de păr

A spus mereu că nu va ajunge acolo, dar s-a lăsat convins. În urmă cu doi ani, Mihai Morar a profitat de vacanța de vară nu doar ca să se relaxeze, ci și ca să se înfrumusețeze. Mai ales că a ales să facă intervenția de implant de păr la o clinică din Turcia. Astfel, el s-a alăturat vedetelor masculine de la noi care şi-au îmbogățit podoaba capilară cu ajutorul medicilor turci: Mihai Trăistariu, Sorin Brotnei, Andrei Duban, Ştefan Stan, Keo, Cătălin Măruţă, Dinu Maxer.

Intervenția a avut loc pe 2 august, la Esteworld din Istanbul. Practic, Mihai a fost tuns zero şi apoi, sub anestezie locală, i s-au smuls fire de păr cu tot cu rădăcină de deasupra cefei, care au fost apoi implantate în zona frontală.