Dieta. Gabriela Cristea a slăbit 18 kilograme cu un regim sănătos: „Evident că în timpul sarcinii m-am umflat…Slăbesc un kilogram pe săptămână”

(Last Updated On: June 12, 2018)

Gabriela Cristea a povestit la emisiunea „Xtra Night Show” că „Evident că în timpul sarcinii m-am umflat” dar a reușit după naștere să slăbească 18 kilograme.

Vedeta își dorește să revină la silueta de altă dată și pare să fi descoperit secretul. Îndrăgita prezentatoare TV a dezvăluit că a mers la nutriționist și urmează un regim sănătos care o ajută să dea joc cam patru kilograme pe lună, potrivit Libertatea pentru Femei.

„Evident că în timpul sarcinii m-am umflat. Am fost la nutriționist și mi-a dat un regim. Am fost la nutriţionist imediat ce am născut şi acum ţin o dietă pe care am mai testat-o. (…)E un regim sănătos, nu vreau să îmi pun viaţa în pericol. Nu am nici măcar un target, până acum am dat jos 18 kilograme. Slăbesc un kilogram pe săptămână, cam paru kilograme pe lună”, a povestit Gabriela Cristea.

„Nu am un target, vreau doar să slăbesc sănătos. În sarcină am luat 18 kilograme”, a mai spus Gabriela.

Gabriela Cristea și Tavi Clonda se căsătoresc religios în toamnă

Îndrăgita vedetă TV susține că cel mai rău s-a îngrășat după ce a născut, fiind nevoită să mănânce pentru a putea să o alăpteze pe Bella Victoria. Însă, acum vrea să ajungă iar să fie trasă prin inel pentru că va îmbrăca rochia albă de mireasă.

„Ne-am hotărât să facem cununia religioasă în toamnă. Și atunci trebuie să am și eu o formă de om. Nu am fixat încă data, dar am decis să facem ceva foarte intim, fără petrecere”, a mai dezvăluit Gabi.

Gabriela Cristea și Tavi Clonda s-au căsătorit civil în urmă cu trei ani. Cei doi au devenit părinți anul trecut, în septembrie, iar acum după botezul lor se pregătesc de un nou eveniment.