EXPLICAȚII Carmen Brumă: Fructele, interzise seara. Ce legume nu ai voie să mănânci

(Last Updated On: June 7, 2018)

Carmen Brumă a oferit câteva recomandări pentru o viață sănătoasă și o siluetă de invidiat.

Ea a fost întrebată dacă legumele și fructele sunt recomandate a fi consumate seara, informează dcnews.ro

„Nu sunt recomandate pentru cineva care-și dorește să slăbească, vorbim de cineva care are kilograme în plus și care-și dorește să le dea jos.

Seara nu este recomandat să mănânci fructe și nici legumele care conțin amidon. Legumele care pot consumate proaspete (roși, ardei, castraveți) pot fi consumate seara.

Nu amidon, adică nu mazăre, fasole, năut, linte, nu cartof. Fructele, cam niciun fel fruct”.

În altă ordine de idei, Carmen Brumă a fost întrebată, la interviurile DC News, dacă s-a simțit constrânsă de societate în ceea ce privește căsătoria.

“Da, ne-am simțit presați, agasați mai mult. Să primești – și când e cazul și când nu e cazul – adică de o sută de ori să lămurești subiectul și să ți se pună în continuare aceeași întrebare, la un moment dat te simți și prost. Parcă vorbesc singură. Le-am spus, păreau că au înțeles, le-am explicat și mă întreabă în continuare aceleași lucruri. Am încercat toate variantele: să nu vorbesc, să vorbesc foarte clar, astfel încât să lămuresc subiectul, însă nu a mers în niciun fel. M-am obișnuit”, a spus Carmen Brumă la DC News.

În cadrul aceluiași interviu, a vorbit și despre pasiunile pe care le are în comun cu Mircea Badea. “Sportul, avem aceleași moduri de a ne relaxa, ne distrează aceleași glume, situații, judecăm asemănător diverse situații”, a zis Carmen Brumă.