(Foto) Johnny Depp a ajuns ca o umbră: „Nu mai puteam suporta durerea … Am fost în cel mai jos punct al vieţii mele.“

(Last Updated On: June 25, 2018)

Actorul american Johnny Depp a vorbit despre problemele din viaţa sa. În vârstă de 55 de ani, Depp este o umbră a ceea ce a fost odată, este o imagine vie a omului aflat într-o profundă suferinţă şi pe care nu o ascunde, nu o cosmetizează, ci despre care vorbeşte deschis, pentru că el vrea ca „adevărul să fie auzit”.

Actorul spune, de altfel, că membrii familiei apropiaţii l-au avertizat să nu se căsătorească sau măcar să semneze un acord prenupţial cu Amber Heard, însă el a refuzat. A cheltuit un milion de dolari pentru o nuntă cu fast pe o insulă şi alte 7 după divorţ, bani pe care aceasta i-a donat în scopuri umanitare. Divorţul plin de scandal, l-a afectat atât tare pe îndrăgitul actorul încât a căzut într-o cumplită depresie, scrie doctorulzilei.ro.

„Am fost în cel mai jos punct al vieţii mele. Mă gândeam mereu că următorul pas va fi să ajung într-un loc cu ochii deschişi şi să plec de acolo cu ochii închişi. Nu mai puteam suporta acea durere în fiecare zi“, a declarat actorul.

În interviul acordat, Deep vorbeşte despre încercarea sa de a face faţă durerii, despre dependenţa sa de droguri şi alcool, dar şi despre mama sa, decedată, pe care a preţuit-o, deşi era o „scorpie pe tocuri”.

„Am primit multe bătăi iraţionale de la ea, dar era mama. Nu cred că m-am raportat vreodată la oameni şi în special la femei altfel decât gândindu-mă că «pot să îi repar». Am preţuit-o pe Betty Sue, chiar dacă putea fi o adevărată scorpie pe tocuri. La înmormântarea ei am zis: «Mama mea a fost poate cea mai rea fiinţă umană pe care am întâlnit-o în viaţa mea».“

Johnny Depp a dezvăluit că a făcut faţă durerii pornind în turneu cu trupa sa, The Hollywood Vampires. A scris chiar şi un volum de memorii cu preţul unui efort fantastic, când ochii îi erau plini de lacrimi, iar paginile cu greu mai puteau fi desluşite.

„În fiecare dimineaţă îmi turnam vodcă în pahar şi începeam să scriu până când lacrimile îmi inundau ochii şi nu mai eram în stare să văd pagina. Am tot încercat să-mi dau seama ce am făcut să merit aşa ceva”.

Abandonat de familie, rămas fără prieteni şi în proces cu managerii, Depp a ajuns la fundul sacului după ce aproape 600 de milioane de dolari s-au dus pe apa sîmbetei. Însă durerea a fost şi mai mare, spune actorul, pentru că acest lucru a ajuns şi la urechile fiului său, care a aflat la şcoală că tatăl lui a pierdut toţi banii.

„Fiul meu a auzit de la colegii de şcoală că tatăl lui a pierdut toţi banii. Nu e un lucru corect…“, a declarat Depp.