Danone investighează plângeri conform cărora laptele praf Aptamil le-ar face rău bebelușilor. Aptamil a schimbat rețeta de lapte praf pentru trei produse

(Last Updated On: July 10, 2018)

Compania Danone investighează mai multe plângeri care privesc laptele praf Aptamil. Potrivit acestor plângeri, laptele le-ar fi făcut rău bebelușilor.

Aptamil a schimbat recent rețetele a trei formule de lapte praf pentru copii.

Sute de părinți din Marea Britanie s-au plâns pe rețelele de socializare că noua formulă de lapte praf le-au îmbolnăvit bebelușii. Danone a declarat că efectuează mai multe teste asupra formulei, adăugând că tratează toate aceste feedback-uri cu „multă seriozitate”.

Compania a înființat inclusiv o linie de call center unde părinții care au avut probleme să poată suna să le raporteze, scrie digi24.ro.

Mamele ai căror bebeluși ar fi avut probleme cauzate de Aptamil spun că micuții au avut dureri de stomac. De asemenea, laptele praf nu s-ar dizolva complet în lapte și ar mirosi diferit.

Aptamil a schimbat rețeta de lapte praf pentru trei produse: Aptamil First Infant Milk powder, Aptamil Follow On Milk powder și Aptamil Growing Up Milk powder.

Alți părinți spun că bebelușii lor s-au adaptat rapid la noul lapte praf și că nu au avut probleme.

Pe lângă aceste plângeri, părinții sunt nemulțumiți și de faptul că a fost redusă cantitatea de lapte praf de la 900 de grame la 800, dar prețul a rămas neschimbat.