Doctorul Virgiliu Stroescu, despre cât de nocivă este cafeaua: “Poate să favorizeze cancerul de ficat”. Cum se prepară ”Cafeaua” de pătrunjel a doctorului Virgiliu Stroescu

(Last Updated On: July 8, 2018)

Doctorul Virgiliu Stroescu, endocrinolog și specialist în nutriție, a vorbit despre efectul cafelei asupra sănătații noastre.

“Cea mai prestigioasa revista medicala americana a publicat un articol, in 2015, dupa studii indelungate in care se spune urmatorul lucru: cafeaua in cantitate mare favorizeaza cancerul de ficat. Prin prajire, boabele dezvolta 19 substante procancerigene. in momentul in care ajung in celule provoaca mutatii genetice.

In cazul gravidelor, cafeaua e si mai nociva.

Daca o femeie insarcinata sta la soare si bea cafea, cofeina poate produce malformatii fatului”, a explicat cunoscutul doctor, citat de stirilekanald.ro.

Cat despre antioxidantii care se gasesc in cafea, dr. Stroescu sustine ca acestia sunt distrusi in momentul in care boabele sunt prajite la temperaturi inalte. Cel mai sanatos ar fi sa inlocuim cafeaua cu ceai.

Cafeaua contine cofeina, care este un alcaloid pe care planta de cafea o foloseste pentru a ucide insectele care ii mananca semintele. De asemenea, planta de cafea secreta cofeina in pastaile sale pentru a ucide plantele inconjuratoare, astfel incat planta de cafea sa obtina mai multa lumina solara si sa poata creste mai mult. Cofeina este un pesticid care provoaca distrugerea genetica a celulelor vii care intra in contact cu acesta, potrivit sanatate.bzi.ro.

Cafeaua poate provoca un impuls pentru a misca intestinele, pentru ca acesta este un mod in care organismul incearca sa elimine otrava din sistem. Durerea brusca dupa consumul de cafea este unul din mecanismele de aparare ale organismului fata de otrava.

In urma masuratorilor, o ceasca de cafea a activat senzatia de lupta si zbor timp de 3 saptamani consecutive, chiar daca nu a mai fost consumata alta cafeina dupa ce 1 ceasca de cafea. O ceasca de cafea otraveste corpul timp de 3 saptamani consecutive, la o scara descrescatoare.

Cafeaua este dovedita a provoca o prostata marita, anxietate ridicata, insomnie, depresie, defecte congenitale, sindroame dureroase, modele de respiratie nenaturala, leziuni cerebrale, hiperactivitate, tulburari de invatare (de la leziuni cerebrale), tulburari comportamentale, oboseala, anumite tipuri de cancer , Crohns, IBS, colita, ulcere, scaderi de fier, boli de inima, dureri de cap, PMS, incidenta crescuta a leziunilor musculare si ale tendonului, dureri articulare, infarct miocardic, accident vascular cerebral.

”Cafeaua” de pătrunjel a doctorului Virgiliu Stroescu, benefică pentru sănătate
Doctorul Virgiliu Stroescu este endocrinolog și specialist în nutriție. ”Cafeaua” din pătrunjel nu conține boabe de cafea, ci pătrunel. Aceasta mai este cunoscută și sub numele de ”cafeaua lui
Virgil”.

Iată cum se prepară, potrivit teotrandafir.com.
Ai nevoie de următoarele ingrediente:

– pătrunjel verde (2-3 linguri)
– ulei de măsline (o lingură)
– o lămâie
– miere (o lingură)

Spală pătrunjelul, rupe-l în bucăți, apoi pune-l în blender. După aceea adaugi mierea, sucul lămâii și uleiul de măsline. Totul se lasă în blender pentru câteva secunde, până se obține un amestec omogen. Vei obține un suc de culoare verde intens. Acest preparat este considerat de doctorul Stroescu un tonic ce aduce beneficii nu numai la nivel fizic, dar și la nivel psihic. După 20 sau 30 de minute de când bei această ”cafea”, ești ca și cum te-ai fi sculat din somn”.