(Foto) 45 de kilograme a slăbit Adrian Mititelu, patronul FC U Craiova. “Primele trei zile au fost cumplite! Am stat trei zile cu tuburi băgate pe gât până în stomac, la reanimare. Aveam dureri, senzație de …”

(Last Updated On: July 17, 2018)

Adrian Mititelu, Patronul celor de la FC U Craiova, a scăpat de 45 de kilograme după ce s-a decis să facă o operație de micșorare a stomacului. Mititelu a declarat că a recurs la această procedură pentru că nu îi plăcea ce vedea în oglindă și că la 116 kilograme, cât avea înainte, era foarte greu până și să se încheie la șireturi.

“Primele trei zile au fost cumplite! Am stat trei zile cu tuburi băgate pe gât până în stomac, la reanimare. Aveam dureri, senzație de amăreală în gură. Apoi au urmat alte trei zile ceva mai grele, cu senzații de vomă, de amețeală. După însă am început să îmi revin”, a declarat Adrian Mititelu, pentru Gazeta Sporturilor, preluat de spynews.ro.

Mititelu povestește: “Nu m-am operat fiindcă sufeream de ceva, dar nu mai puteam sta așa. Eu am făcut o operație numită gastric sleeve, care a durat vreo 3 ore. De la aproape 1.000 de mililitri, cât avea stomacul meu, a rămas, după operație, la doar 30 de mililitri. Acum, la ultimul control, s-a mai mărit, am 40 de mililitri. Stomacul mai crește după o asemenea intervenție, ideal e să ajungă la 100 de mililitri”.
“Mănânc de 10 ori mai puțin”

De la operație, Mititelu a schimbat de două ori garderoba: “Purtam haine XXL, acum am ajuns că unele lucruri mărimea S îmi sunt cam largi, îmi cumpăr și XS. La blugi aveam 44, mărimea americană, acum am 30. Am aruncat toate hainele alea mari, să nu le mai vad! Fii-miu se îmbracă cu hainele mele, că sunt mai noi! Mă simt excelent, ca la 25 de ani!

Pot să mănânc orice, doar că, după numai câteva înghițituri, mă satur imediat. Dispare imediat senzația de foame. Acum mănânc cam de 10 ori mai puțin la o masă decât altădată. Nu eram nici înainte vreun mâncău, dar mă îngrășam din cauza stresului. Peste o lună vreau să mă apuc și de sport, să îmi tonifiez musculatura”.

“Le recomand tuturor celor care au probleme cu greutatea să facă această operație. Orice zi pierdută e o zi frumoasă mai puțin. Îmi pare rău că nu am făcut-o acum 10 ani” Adrian Mititelu