Andreea Raicu consiliază persoanele depresive! Cât cere pentru o ședință. „Cea mai frecventă întrebare pe care o primesc este legată de ce am făcut ca să ies din această situație, cum am găsit puterea să ies din această mare de durere și să merg mai departe, cum mi-am …”

(Last Updated On: August 27, 2018)

Andreea Raicu este exemplu că depresia poate fi învinsă, se poate ieși din cercul gândurilor negative. Andreea a mărturisit, dând dovadă de o sinceritate impresionantă, faptul că această afecțiune a dezarmat-o de multe ori, existând și momente pe care nu credea că le va putea depăși. Totuși, fiind o fire puternică și informându-se despre afecțiunea ce-i răpise pacea interioară, vedeta a reușit să câștige lupta.

„Cea mai frecventă întrebare pe care o primesc este legată de ce am făcut ca să ies din această situație, cum am găsit puterea să ies din această mare de durere și să merg mai departe, cum mi-am găsit direcția și ce m-a făcut să depășesc aceste momente.

Mi-a fost foarte greu să admit în față celor din jur că sunt nefericită, tristă, că plâng mereu, având în vedere că aveam o viață atât de frumoasă. Deși am avut multe momente în care am vrut să abandonez această luptă cumplit de grea, mi-am căutat puterea interioară și am lasat-o să mă ghideze pentru a gasi soluțiile cele mai bune pentru mine.

Câteva lucruri care m-au ajutat: am apelat la specialiști, am căutat workshopuri care să mă ajute să înțeleg ce se întamplă cu mine, am citit foarte mult, și cred că, de fapt, cel mai importat lucru a fost să realizez că sunt în stare să încerc orice pentru a câștiga lupta cu depresia”, a scris Andreea Raicu pe blogul personal, preluată de Click.

Pentru a veni și în ajutorul persoanelor care trec prin aceleași stări neplăcute asociate cu această afecțiune, Andreea a anunțat recent faptul că studiile ei și toate informațiile pe care le-a acumulat despre această condiție, de-a lungul timpului, au făcut-o să-și dorească să consilieze persoanele care nu reușesc să se lupte de unele singure cu depresia. „Mi-am dorit să împărtășesc cât mai multor oameni experiențele mele și uneltele care m-au ajutat să depășesc depresiile și momentele grele din viața mea.

Am ținut numeroase discursuri TEDx, predau cursuri de Mindfulness și țin conferințe despre trăit echilibrat. Am urmat cursuri în urma cărora m-am specializat ca facilitator de meditații și mindfulness și acum câțiva ani am absolvit o școală în urma căreia am devenit Holistic Counselor”, a adăugat Andreea.

Chiar dacă prima discuție cu vedeta este gratis, Andreea Raicu cere o sumă puțin cam măricică pentru restul ședințelor de terapie, și anume 450 RON pentru 50 de minute.