Psihoterapeutul Dr. Ursula Sandner: „Oamenii te judeca in functie de propriile lor filtre si perceptii asupra realitatii. Iti vorbesc despre “cum esti tu” insa ei nu te vad pe tine, ci …”

(Last Updated On: August 18, 2018)

Psihoterapeutul Dr. Ursula Sandner din Timișoara avorbit în ulrima postare pe Facebook despre cum „te judecă oamenii.”

Pe Facebook, dr. Ursula Sandner a scris: „Oamenii te judeca in functie de propriile lor filtre si perceptii asupra realitatii. Iti vorbesc despre “cum esti tu” insa ei nu te vad pe tine, ci propriile lor preconceptii, amintiri, judecati de valoare.

De asemenea, feedback-urile pe care le primesti de la cei din jur, pozitive sau negative, sunt de multe ori date de masura si de felul in care tu corespunzi nevoilor, asteptarilor, dorintelor, viziunii si egoismului lor. Daca le satisfaci nevoile esti un om de valoare, daca nu … nu. Daca corespunzi viziunii lor esti un om ok, daca nu… nu.

Stiind toate acestea, cum de inca accepti sa iti stabilesti propria valoare in functie de ce spun altii?

Increderea ta in tine este data de ceea ce stii sa faci si faci. Respectul de sine este rezultatul grijii pe care ti-o porti. Iubirea de sine este data de felul in care stii sa te pretuiesti si sa iti traiesti viata, onorandu-te pe tine prin tot ceea ce esti si faci.

Singurul om de pe lumea asta care este in masura sa iti stabileasca valoarea esti tu insuti. Nu mai permite ca vocile altora sa determine cine esti si cat valorezi.”