Actrița Olivia Newton-John a fost diagnosticată cu cancer a treia oară. Cu ce se tratează acum. „Sunt foarte norocoasă că trăiesc într-un stat american unde este legal…”

(Last Updated On: September 10, 2018)

Vești teribile pentru actrița australiană Olivia Newton-John. Medicii i-au spus că are din nou cancer, a treia oară în ultimii 30 de ani.

Olivia Newton-John a dezvăluit, la postul de televiziune Seven, că se tratează contra unui cancer care i-a fost descoperit în anul 2017, la baza coloanei vertebrale, informează Libertatea.

Actrița a mărturisit că, în urma acestui al treilea diagnostic de cancer care i-a fost pus, se tratează cu ulei de cannabis, pentru dureri, tratament care speră că va fi cândva disponibil în Australia.

„Sunt foarte norocoasă că trăiesc într-un stat american unde este legal… Visul meu este acela că va fi disponibil curând şi pacienţilor care suferă de cancer în Australia”, a declarat vedeta.

„Soţul meu este mereu lângă mine, mă susţine, şi cred că voi învinge şi acesta este scopul meu”, a adăugat Olivia Newton-John.

Celebra actriță și cântăreață a mai fost diagnosticată cu cancer de două ori. În anul 1992, ea a fost diagnosticată cu cancer la sân, reușind să învingă boala. În anul 2013, Olivia Newton-John a fost diagnosticată din nou cu cancer la sân, care s-a extins la umăr.

Olivia Newton-John s-a născut pe 26 septembrie 1948, în Cambridge (Anglia). Când avea vârsta de 5 ani, familia ei s-a mutat în Australia. A devenit cunoscută la nivel mondial graţie rolului din musicalul „Grease’ (1978), care i-a adus o nominalizare la Globurile de Aur.