Cum a slăbit actrița Nuami Dinescu 25 de kilograme. „Bă, este nesimțită și mănâncă … Cei mai mulți dintre noi mâncăm emoțional, mâncăm pe stres… Am 1,50 înălțime și la o asemenea înălțime, chiar și o…”

(Last Updated On: September 6, 2018)

Actrița Naumi Dinescu, cunoscută în special din postura de fostă asistentă de televiziune la o emisiune prezentată de Teo Trandafir, a povestit cum a reușit să slăbească 25 de kilograme.

„Sunt într-un program care este implementat la o singură clinică din București. Este un program în care sunt implicați medici, psihologi, psihoterapeuți. Povestea asta cu mâncatul nu este așa: bă, este nesimțită și mănâncă…Cei mai mulți dintre noi mâncăm emoțional, mâncăm pe stres… Am 1,50 înălțime și la o asemenea înălțime, chiar și o jumătate de kilogram se simte.


Am slăbit cam 20-25 de kilograme. Mănânc de toate, mai puțin pâine, paste, dulciuri…”, a declarat actrita, citata de libertatea.ro.

„La prânz poți mânca un pește, puțină carne de pui, lângă care pui salată, legume, 100 de grame de brânză. Totul este să reduci porțiile.

Seara încerc să mănânc până la ora 19:00. Dacă te încinge foamea, poți să bei niște apă, sau, de exemplu, eu beau un pahar de lapte slab, atât. Mie îmi plac foarte mult salatele sau mâncarea de legume…. Și lângă legume poți să pui 50 de grame de brânză. Eu, de obicei, mănânc pește, eu îmi cumpăr macrou…

Te duci și la fizioterapie, te bagă în parafină din cap până în picioare și îți socate toată apa din tine, după care te duci la sală, unde te așteaptă la kinetoterapie. De când mă duc la oamenii ăștia, eu m-am disciplinat foarte tare, la ora 8:00 am deschis ochii, iar la ora 9:00 mă duc unde am treabă. Eu m-am luptat toată viața cu kilogramele”, a mai spus Nuami Dimnescu.