Drama Larisei Iordache, operată pentru a treia oară, la Viena, după două intervenții nereușite făcute în România

(Last Updated On: September 11, 2018)

Probleme mari pentru gimasta Larisa  Iordache. Aceasta a decis să se opereze a treia oară la Viena după două operații nereușite în România.

”A treia oară cu noroc! După două intervenţii chirurgicale nereuşite în România, Larisa Iordache a trecut printr-o nouă operaţie a tendonului ahilian, de această dată la Viena, în cadrul clinicii Wiener Privatklinik.

Îi mulţumim pe această cale domnului profesor doctor Weinstabl pentru implicare şi profesionalism, dar şi domnului Octavian Bellu şi doamnei Mariana Bitang pentru sprijin.

Tare, Lari! Sănătate şi recuperare rapidă! Alături de tine!”, se arată în mesajul FR Gimnastică, postat marţi pe pagina oficială de Facebook, alături de fotografii ale Larisei Iordache după intervenţia chirugicală, informează Digi 24.

Gimnasta Larisa Iordache s-a accidentat, în octombrie 2017, la Campionatul Mondial, în timp ce se încălzea pentru calificările la sol. Ea urma să evolueze la toate cele patru aparate pentru calificarea în finală la individual-compus, dar a părăsit sala într-un scaun cu rotile, iar diagnosticul a fost de ruptură de tendon ahilian stâng.

Ea a fost supusă la două operaţii în ţară, dar nu s-a refăcut complet, astfel că a ajuns din nou la intervenţie chirurgicală, de această dată la Viena.

Sportiva s-a arătat optimistă după intervenţia de la Viena şi speră să revină în circuitul competiţional, pentru a putea participa la Jocurile Olimpice din 2020 (Tokyo).