Medicul  Dr. Mihai Așchilian – chirurgie plastică: „Cancerul de piele – din păcate vorbim atât de des de el pentru că în 2018 încă nu am învățat că solarele nu ar trebui să existe, iar o cremă bună de protecție e doar 30 de lei. Odată pus diagnosticul final de către un dermatolog, chirurgul plastician poate …”

(Last Updated On: September 10, 2018)

Medicul Mihai Așchilian este dezamăgit că după atâta discuții rpivin cancerul de piele în 2018 lumea mai merge la solare și nu-și cumpără o banală cremă de soare.

Dr. Mihai Așchilian – chirurgie plastică: „Cancerul de piele – din păcate vorbim atât de des de el pentru că în 2018 încă nu am învățat că solarele nu ar trebui să existe, iar o cremă bună de protecție e doar 30 de lei.

Odată pus diagnosticul final de către un dermatolog, chirurgul plastician poate fi de mare folos în asemenea situații. Excizia trebuie făcută cu margini mari de siguranță, ceea ce mulți alți medici ezită, de frică să nu lase leziuni vizibile.

Plasticianul știe cum să readucă zona într-o formă estetică bună, chiar dacă va „decupa” suficient de mult încât să nu mai existe riscul de a reveni asupra intervenției”.