Adrian Pintea ar fi împlinit vârsta de 64 de ani. A murit din cauza dinților

(Last Updated On: October 10, 2018)

Adrian Pintea ar fi împlinit vârsta de 64 de ani. Cunoscut pentru rolul excepțional din ” Iancu Jianul Adrian Pintea a murit la doar 52 de ani, din cauza dinților.

Decesul sau a survenit in urma unui soc septic post-implant dentar care a decompensat o hepatită cronic, de tip B, acutizată în urma unui mod de viață boem, informeză Click.

Deşi era recunoscut pentru frumuseţea sa, Adrian suferea de un complex care l-a chinuit ani la rând. Chiar şi regizorul Sergiu Nicolaescu îi spusese că are un extraordinar chip de film, dar că nu îl avantaja dantura.

Adrian Pintea se hotărâse să rezolve această problemă, aşa că a apelat la un implant. Chiar dacă starea sănătăţii era precară, artistul fiind bolnav de mulţi ani de hepatită, Adrian Pintea a insistat să facă lucrările dentare complexe.

Imediat după operaţie, faţa actorului s-a transformat, iar în câteva luni a devenit de nerecunoscut. Depresia şi neputinţa şi-au pus amprenta asupra stării de spirit a artistului, care nu mai ieşea din casă decât camuflat, deşi era greu de recunoscut în omul acela pe frumosul Iancu Jianul, haiducul de odinioară. Au urmat serii de tratamente, însă încercările au fost zadarnice.

Organismul lui slăbit a fost răpus de septicemie pe 8 iunie 2007. Adrian Pintea a murit ţinându-şi iubita de mână.