Andreea Marin a acceptat provocarea! În 6 săptămâni va slăbi 6 kilograme

(Last Updated On: October 9, 2018)

Andreea Marin urmează un program special pentru a da jos kilogramele în plus. Vedeta a acceptat provocarea 6 Week Challenge de la Bodyshape Transformation Center prin care vrea să slăbească rapid și sănătos.

Vedeta merge de trei ori pe săptămână la sală, timp de 45 de minute, urmează o serie de exerciții cu accesorii sau cu greutatea corpului ce au scopul de a arde rapid stratul adipos nedorit și de a sculpta silueta într-un mod armonios, informează cancan.ro.

„Am primit un dar neașteptat, care e și o provocare în același timp: durează 6 săptămâni și e întocmai ritmul dimineților cu energie pozitivă de care aveam nevoie, ca să ajung din nou la tonusul ce mă face să dau tot ce e mai bun in mine, profesional și personal.

Eu nu îmi propun să scap de un număr de kilograme sau să pierd centimetri, acestea vor fi efecte inevitabile dacă voi urma o dietă potrivită perioadei și antrenamentului intensiv gândit de echipa Bodyshape Transformation.

Eu îmi propun altceva: să mă simt echilibrată, în formă, inspirată, motivată, sănătoasă. Am început toamna cu săptămâni de muncă în forță, cu doar câteva ore de somn pe noapte doar și nu am mai avut timp de sport.

Sunt necesare și astfel de perioade când vrem să împlinim anumite proiecte, nu le putem evita, dar important e să reechilibrăm balanța. Și asta fac acum. Am început și deja, după doar câteva antrenamente, sunt mult mai energică si mă simt bine cu mine.

Antrenamentele în grup sunt foarte bune, pentru că te motivează energia celorlalți, dar și umorul care se naște ad-hoc. Sincer, e minunat!„, a declarat Andreea Marin despre experiența trăită la Bodyshape Transformation Center.