Delia a încercat o dietă doar pentru 3 zile: “Mi-ar plăcea să fiu mai slabă. Sunt obișnuită full carbohidrați și am simțit așa o nefericire. M-am luptat cu mine, apoi …”

(Last Updated On: October 18, 2018)

Delia a mărturisit că și-ar dori să fie mai slabă și chiar a ținut și o dietă, dar numai pentru trei zile.

“Încerc și mă gândesc la un regim de viață sănătos, nu reușesc să îl țin. Mă pasionează și citesc mult, dar nu reușesc. Mi-ar plăcea să fiu mai slabă, dar pentru că n-am mai fost în ultima perioadă, acum îmi doresc. Trei zile am reușit să mănânc sănătos.

delia dieta

Am încercat regimul ketogenic. Sunt obișnuită full carbohidrați și am simțit așa o nefericire. M-am luptat cu mine, apoi mi-am revenit, posibil să mai încerc. Tot ce ține de zona culinară mănânc orice, oricând. Talent aș avea în bucătărie, e vorba de experiență.”, a spus Delia, citată de spynews.ro.

Delia a povestit și cum este viața ei atunci când nu se află pe scenă și mărturisește că cel mai bine se simte atunci când este în vacanță.

“Cel mai activ e (nr.copilul din ea) când vizitează locuri și merge pe un teren de joacă, gen muntele. În momentul în care e plin de responsabilități se mai duce din el. Ultima oară eram pe o insulă în Oceanul Indian și jucam tenis de masă, a fost funny, nu jucam pe aceleași reguli.

N-am fost în America pentru că nu m-a încântat, nu cred că e stilul meu. Îmi plac locurile mai sălbatice și mai puțin turistice.”, a mai spus Delia.