(Video) Cum arată Mel Gibson după ce a slăbit 14 kg în 2 luni. Planul de dieta Mel Gibson

(Last Updated On: October 11, 2018)

Actorul Mel Gibson, 62 de ani, a reușit să slăbească 14 kilograme în două luni, ajutat de un nutriționist. Cei doi s-au întâlnit întâmplător, la un restaurant din Sydney. În timpul unei cine, în iunie, Gibson a fost așezat alături de antrenorul de sănătate din Perth, Sam Jackson.

“Eram la cină, iar el a fost așezat la masa de lângă noi și am început să vorbim pentru că el era pe cont propriu”, a declarat Jackson, în vârstă de 45 de ani, pentru Men’s Health.

“Am început să povestim cu toții și el a spus  cum are această burtă de care nu poate să  scape. Eu i-am spus: Dă-mi opt săptămâni, o să scap de ea. I-am spus că-l învăț cum să mănânce în mod corespunzător.

“I-am făcut un plan de masă și un program de exerciții fizice”, a spus Jackson. “Vorbim de 30-50 de ori pe zi prin SMS, indiferent de fusul orar și pe FaceTime de câteva ori pe săptămână”.

Iar Gibson pare destul de încântat de rezultat, care au fost în primul rând o consecință al mâncării mai sănătoase. “Hainele mi se potrivesc, spatele nu mă mai doare,  dorm mai bine”, a explicat actorul.

“Practic mănânci mai des, dar mai bine”, a spus Gibson despre noua sa modalitate de a mânca, care l-a ajutat să piardă 14 kg și 27 cm de la talie. “Cel puțin încap în oglindă!”.

Vezi video aici:

Planul de dieta Mel Gibson

MIC DEJUN
Până într-o oră de la trezire
Omelet cu roșii și capsicum.

SNACK 1
Trei ore mai târziu
Zen Fuze Protein Shake.

MASA DE PRANZ
Trei ore mai târziu
Pui cu sparanghel, broccoli, fasole verde si cartofi dulci.

SNACK 2
Trei ore mai târziu
Zen Fuze Protein Shake.

MASA DE SEARA
Trei ore mai târziu
Somon la grătar cu cartofi mici și salată de grădină.